Αρχική Σελίδα

Aetok Gas Equipment (suzhou) Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού αερίου Aetok (suzhou), ΕΠΕ είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, κατασκευή, πωλήσεις και εγκατάσταση του εξοπλισμού χωρισμού αερίου. Τα κύρια προϊόντα είναι κανονική γεννήτρια αζώτου προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης θερμοκρασίας (PSA), κανονική γεννήτρια οξυγόνου προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης θερμοκρασίας (PSA), κοίλη γεννήτρια αζώτου χωρισμού μεμβρανών ινών, κενή γεννήτρια οξυγόνου προσρόφησης ταλάντευσης πίεσης (VPSA), εξοπλισμός κατασκευής υδρογόνου (υγρή αμμωνία για να πάρει το υδρογόνο και τη μεθανόλη χωρισμένα για να πάρει το υδρογόνο), εξοπλισμός καθαρισμού αερίου, προστατευτική εφαρμοσμένη μηχανική συστημάτων βενζινάδικων, τα προϊόντα κ.λπ. χρησιμοποιούνται ευρέως στην πετροχημική βιομηχανία, τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας αερίου, τη μεταλλουργία χάλυβα, το λάστιχο ροδών, την ηλεκτρονική, την ιατρική, τα τρόφιμα, την αποθήκευση σιταριού και άλλους τομείς. Τα προϊόντα εξάγονται στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν και άλλες χώρες και περιοχές, σταθερότητα λειτουργίας εξοπλισμού, ασφαλής και αξιόπιστος, από τον εσωτερικό και ξένο έπαινο πελατών.
Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση είναι δεσμευμένη στην έρευνα και αναπτύσσεται στα προϊόντα αερίου, που στηρίζονται στην ισχυρή υποστήριξη προϊόντων και την επαγγελματική γνώση, οργάνωση πωλήσεις και η ομάδα υπηρεσιών με την πιό καινοτόμο δυνατότητα, η ομάδα έχει έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών ταλέντων με την ολοκληρωμένες τεχνική και την εμπειρία. Συγχρόνως εφαρμόζουμε αυστηρά ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2015 διεθνή και ISO14001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης του 2004 περιβαλλοντική, έξοχη τεχνολογία παραγωγής και τέλειο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ομάδα μας μπορεί να παρέχει σε σας τις επαγγελματικότερες λύσεις προϊόντων και την αποδοτικότερη τεχνική υπηρεσία.
AETOK εμμένει πάντα στην έννοια «των ανθρώπων, της τεχνικής καινοτομίας, της ποιότητας πρώτα, του πελάτη πρώτα, της τιμιότητας και της εμπιστοσύνης». Ενισχύστε την κατάρτιση προσωπικού, εισάγετε την τεχνολογία υψηλών σημείων και τα ταλέντα, αναπτύξτε και ερευνήστε τις νέες τεχνολογίες και οι διαδικασίες, ενισχύουν τη διαχείριση για να βελτιώσουν την περιεκτική δυνατότητα, βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα πυρήνων, δημιουργούν μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση, για να παρέχουν στους πελάτες περισσότερη αξία πυρήνων της τεχνολογίας και των προϊόντων.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Αυξανόμαστε thescale του εμπορίου και των πελατών μέσω έξω του κόσμου. Με την καλή φήμη μας έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Είναι βοήθειες ο εκσυγχρονισμός της χώρας μας και προωθεί τις οικονομικές και τεχνικές ανταλλαγές με τον υπόλοιπο κόσμο. Κοιτάζουμε επίσης προς τα εμπρός για να ενισχύσουμε τη φιλία με άλλες χώρες και να κάνουμε το θετικό αντίκτυπο.

Θερμά ελπίζουμε ότι εσείς και μαζί, χέρι-χέρι, δημιουργείτε το λαμπρό μέλλον.

Aetok Gas Equipment (suzhou) Co.,Ltd.
1
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 80% - 90%