Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια αζώτου PSA

Μεταλλουργίας βασισμένη στη PSA αζώτου γεννήτρια κόσκινων εγκαταστάσεων 0.3-1.0mpa μοριακή

Είμαι Online Chat Now

Μεταλλουργίας βασισμένη στη PSA αζώτου γεννήτρια κόσκινων εγκαταστάσεων 0.3-1.0mpa μοριακή

Μεταλλουργίας βασισμένη στη PSA αζώτου γεννήτρια κόσκινων εγκαταστάσεων 0.3-1.0mpa μοριακή
Μεταλλουργίας βασισμένη στη PSA αζώτου γεννήτρια κόσκινων εγκαταστάσεων 0.3-1.0mpa μοριακή

Μεγάλες Εικόνας :  Μεταλλουργίας βασισμένη στη PSA αζώτου γεννήτρια κόσκινων εγκαταστάσεων 0.3-1.0mpa μοριακή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Suzhou, Κίνα
Μάρκα: AETOK
Πιστοποίηση: SGS,CE,ASME
Αριθμό μοντέλου: ΑΓΓΕΛΙΑ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κανονική εξαγόμενη ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα/το χρόνο

Μεταλλουργίας βασισμένη στη PSA αζώτου γεννήτρια κόσκινων εγκαταστάσεων 0.3-1.0mpa μοριακή

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Γεννήτρια αζώτου PSA Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Υψηλή αγνότητα
Capaicty: 3-2000m3/h, 100% Πίεση: 0.1-0.4Mpa
Σημείο δροσιάς: (- 70 ℃) Τεχνολογία: Ταλάντευση Adsorbtion πίεσης
Υψηλό φως:

0.3mpa εδρευμένες PSA εγκαταστάσεις αζώτου aetok

,

aetok εδρευμένες εγκαταστάσεις αζώτου 0.3mpa PSA

,

1.0mpa μοριακή γεννήτρια αζώτου κόσκινων aetok

Γεννήτρια αζώτου μεταλλουργίας PSA με το μοριακό ροφητήρα κόσκινων άνθρακα

 


Η γεννήτρια αζώτου PSA χρησιμοποιεί το μοριακό κόσκινο άνθρακα ως ροφητήρα, και παράγει το άζωτο με τη χρισημοποίηση της αρχής PSA. Διά ορισμένη πίεση, το μοριακό κόσκινο άνθρακα έχει μια διαφορετική ικανότητα προσρόφησης οξυγόνου/αζώτου, δηλ. πολύ περισσότερη ικανότητα προσρόφησης οξυγόνου από την ικανότητα προσρόφησης αζώτου. Το PLC ελέγχει την πνευματική βαλβίδα on/off για να πραγματοποιήσει δύο πύργους που η εναλλάσσομαι προσρόφηση και η εκρόφηση σύμφωνα με την αλλαγή πίεσης, πραγματοποιούν το χωρισμό οξυγόνου/αζώτου και παράγουν το άζωτο με την επιθυμητή αγνότητα.


Η γεννήτρια αζώτου PSA ενσωματώνει έναν αεροσυμπιεστή, έναν στεγνωτήρα και τα φίλτρα αέρα ψυκτικών ουσιών, την κύρια γεννήτρια αζώτου, τη δεξαμενή απομονωτών αέρα και μια δεξαμενή απομονωτών αζώτου. Με την υψηλότερη πίεση αζώτου που απαιτείται, ένας συνολικά oil-free συμπιεστής αζώτου θα εξοπλιστεί μετά από τη γεννήτρια αζώτου για να αυξήσει την πίεση αζώτου στην απαραίτητη πίεση.


Ο συμπιεσμένος αέρας καθαρίζεται μέσω του στεγνωτήρα και των φίλτρων αέρα σε ένα ορισμένο επίπεδο για την κύρια γεννήτρια για να λειτουργήσει με. Ο απομονωτής αέρα ενσωματώνεται για τον ομαλό ανεφοδιασμό του συμπιεσμένου αέρα που μειώνει έτσι τη διακύμανση της απαίτησης εργασίας για τους αεροσυμπιεστές. Η γεννήτρια παράγει το άζωτο με την τεχνολογία PSA (προσρόφηση ταλάντευσης πίεσης), η οποία είναι μια χρόνος-αποδεδειγμένη μέθοδος παραγωγής αζώτου. Το άζωτο με την επιθυμητή αγνότητα παραδίδεται στη δεξαμενή απομονωτών αζώτου για έναν ομαλό ανεφοδιασμό του αερίου προϊόντων. Το άζωτο στη δεξαμενή απομονωτών διατηρείται στην πίεση 6barg. Μετά από το συνολικά oil-free συμπιεστή αζώτου, η πίεση θα συμπιεστεί στην απαραίτητη πίεση. Είναι διευθετήσιμο για σας για να ρυθμίσει την πίεση εξόδου από μια βαλβίδα ρυθμιστών πίεσης, έτσι ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συγκεκριμένη χρήση σας.

 

* Η ευφυής μαλακή μετατροπή, η αγνότητα και η ροή κύκλων μπορούν να ρυθμιστούν μέσα σε μια ορισμένη σειρά.
* Όλα τα σχετικά τμήματα συστημάτων διαμορφώνονται εύλογα και το ποσοστό αποτυχίας είναι χαμηλό.
* Τα λογικά εσωτερικά συστατικά, ομοιόμορφη διανομή ροών αέρος, μειώνουν αντίκτυπος της μεγάλης ροής αέρος.
* Τέλειο σχέδιο διαδικασίας, βέλτιστη επίδραση χρήσης.
* Τα μοναδικά μοριακά μέτρα προστασίας κόσκινων επεκτείνουν τη ζωή υπηρεσιών Zeolite του μοριακού κόσκινου (μοριακό κόσκινο άνθρακα).
* Το ευφυές ενδασφαλίζοντας αναρμόδιο οξυγόνο (άζωτο) που εκκενώνει τη συσκευή εξασφαλίζει την ποιότητα οξυγόνου (άζωτο) του προϊόντος.
* Προαιρετική ροή συσκευών οξυγόνου (άζωτο), αυτόματο σύστημα ρύθμισης αγνότητας, μακρινό σύστημα ελέγχου
* Ολόκληρη η μηχανή αφήνει το εργοστάσιο, και δεν υπάρχει καμία βασική συσκευή στο εσωτερικό.
* Κατάλληλη εγκατάσταση του ταιριάσματος των σωλήνων.
* Η λειτουργία είναι απλή και σταθερή, και πλήρης αυτοματοποίηση, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει την τηλεκατευθυνόμενη λειτουργία.

 

Κινητές προδιαγραφές γεννητριών αερίου αζώτου:

Όνομα προϊόντων
Γεννήτρια αζώτου PSA
Παραγωγή αζώτου
3-2000m3/h
Αγνότητα αζώτου
95-99.999%
Πίεση αζώτου
0.3-1.0Mpa
Σημείο δροσιάς
≤-40 βαθμός Γ

 

Κινητή εφαρμογή γεννητριών αερίου αζώτου:

 

1, μεταλλουργία: Για ανοπτήστε την προστασία, την προστασία συσσωρεύσεων, την πλύση φούρνων και το φύσηγμα, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται στους τομείς όπως η επεξεργασία θέρμανσης μετάλλων, η μεταλλουργία σκονών, το μαγνητικό υλικό, η διαδικασία χαλκού, το μεταλλικό πλέγμα, το γαλβανισμένο καλώδιο, ο ημιαγωγός, κ.λπ.

2, χημικές και νέες υλικές βιομηχανίες: Το χημικό υλικό αέριο, τη σωλήνωση που φυσούν, την αντικατάσταση αερίου, την προστασία αερίου, τη μεταφορά προϊόντων, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται για στους τομείς όπως η χημική ουσία, urethane ελαστική ίνα, λάστιχο, πλαστικό, ελαστικό αυτοκινήτου, πολυουρεθάνιο, βιολογική τεχνολογία, μεσάζων, κ.λπ.

3, ηλεκτρονική βιομηχανία: Για την ενθυλάκωση, η συσσώρευση, ανοπτεί, deoxidization, αποθήκευση των ηλεκτρονικών προϊόντων. Χρησιμοποιημένος στους τομείς όπως η μέγιστη συγκόλληση, η συγκόλληση circumfluence, το κρύσταλλο, ο πιεζοηλεκτρισμός, η ηλεκτρονική πορσελάνη, η ηλεκτρονική ταινία χαλκού, η μπαταρία, το ηλεκτρονικό υλικό κραμάτων, κ.λπ.

4, άζωτο που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων

1) Μπύρα, κρασί, αλκοολούχο ποτό φρούτων και λάδι: Ν2 χρήσης για τη δεξαμενή εκμετάλλευσης, μπουκάλι που φυσά και πρίν κλείνει την κάψα για να αφαιρέσει το Ο2. Μπορεί να αποτρέψει την οξείδωση, την επιδείνωση και την εξασθένιση του noncarbonated ποτού και του λαδιού.

2) Ξεφγμένα και τηγανισμένα τρόφιμα: Το Ν2 μπορεί να αποτρέψει τα τρόφιμα χνουδωτά και την επαναφορά γεύσης που προκαλείται από λίγο νερό στις τσάντες. Το Ν2 μπορεί επίσης να καταστήσει τη μορφή και τη συσκευασία όμορφες, και τα τρόφιμα δεν θα συντριφθούν στη μεταφορά.

3) Ζύμη, τρόφιμα αρτοποιείων και vitellus-πίτα: Το ξεπλένοντας Ν2 μέσα στις τσάντες τροφίμων μπορεί να παρατείνει το χρόνο φρεσκάδας και να αποτρέψει τα τρόφιμα μεταμορφώνει και συνέτριψε στη μεταφορά.

4) Γάλα σε σκόνη και γάλα σε σκόνη σογιών: ακριβώς χρησιμοποιήστε λίγο Ν2 μπορεί να αποτρέψει ή να μειώσει το φαινόμενο συσσωματωμάτων του γάλακτος σε σκόνη που προκαλείται από τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση εξώθησης.

5) Cerea, καρύδι, furit και λαχανικό: Το ξεπλένοντας Ν2 μπορεί να αποτρέψει τη βλάβη παρασίτων, και η διάσωση λίγου Ο2 μπορεί να μειώσει το ποσοστό αναπνοής φρούτων για να καταστήσει τη φρέσκια επίδραση προφανέστερη.

6) Τρόφιμα καραμελών και πρόχειρων φαγητών: Το Ν2 είναι κυρίως κατάλληλο που χρησιμοποιείται στο αεροστεγές BA τροφίμων

Στοιχεία επικοινωνίας
Aetok Gas Equipment (suzhou) Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8619951122233

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα