Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια αζώτου οξυγόνου

5-5000nm3/H γεννήτρια Ν2 PSA, γεννήτρια αζώτου 95% Uhp

Είμαι Online Chat Now

5-5000nm3/H γεννήτρια Ν2 PSA, γεννήτρια αζώτου 95% Uhp

5-5000nm3/H γεννήτρια Ν2 PSA, γεννήτρια αζώτου 95% Uhp
5-5000nm3/H γεννήτρια Ν2 PSA, γεννήτρια αζώτου 95% Uhp

Μεγάλες Εικόνας :  5-5000nm3/H γεννήτρια Ν2 PSA, γεννήτρια αζώτου 95% Uhp

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Suzhou, Κίνα
Μάρκα: AETOK
Πιστοποίηση: SGS,CE,ASME
Αριθμό μοντέλου: ΑΓΓΕΛΙΑ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κανονική εξαγόμενη ξύλινη περίπτωση
Χρόνος παράδοσης: 5-8 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 σύνολα/το χρόνο

5-5000nm3/H γεννήτρια Ν2 PSA, γεννήτρια αζώτου 95% Uhp

περιγραφή
Όνομα προϊόντων: Γεννήτρια αζώτου PSA Αγνότητα: 95%-99.9995%
Capaicty: 5-5000 Nm3/h Εφαρμογή: Χημική κατασκευή, ναυτικό
Πίεση απαλλαγής:: 0.3-0.6 MPA πιστοποιητικά: CCS/BV/ISO/TS
Υψηλό φως:

5nm3/h γεννήτρια Ν2 PSA

,

5000nm3/h γεννήτρια Ν2 PSA

,

γεννήτρια αζώτου 95% uhp

Γεννήτρια αζώτου υψηλής αγνότητας PSA για το χημικό κατασκευαστικό ναυτικό

 

Η βιομηχανία χημικών ουσιών προκαλείται για να παραμείνει ανταγωνιστική και να διατηρήσει τα επίπεδα παραγωγικότητας όπως υποστηρίζει με τις διακυμάνσεις στη διαθεσιμότητα του αερίου πετροχημικής βιομηχανίας. Είναι επίσης διά την αυξανόμενη πίεση να μειωθεί το ίχνος άνθρακά του και να αυξηθεί η ικανότητα υποστήριξης των διαδικασιών του.

 

Οι χαμηλής ισχύος εγκαταστάσεις αζώτου κατανάλωσης PSA υψηλής αποδοτικότητας υιοθετούν την αρχή ότι διά μια ορισμένη πίεση, οι ταχύτητες διάχυσης του οξυγόνου και του αζώτου είναι αρκετά διαφορετικές στο μοριακό κόσκινο άνθρακα. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το μόριο οξυγόνου προσροφάται από το μοριακό κόσκινο άνθρακα αλλά το άζωτο μπορεί να περάσει μέσω του μοριακού στρώματος κρεβατιών κόσκινων για να χωρίσει το οξυγόνο και το άζωτο. Μετά από τη διαδικασία προσρόφησης, το μοριακό κόσκινο άνθρακα θα αναπαραγάγει με την ελάττωση της πίεσης και θα εκροφήσει το οξυγόνο.

 

Οι εγκαταστάσεις αζώτου PSA μας είναι εξοπλισμένες με 2 προσροφητές, ένα στην προσρόφηση για να παραγάγουν το άζωτο, ένα στην εκρόφηση για να αναπαραγάγουν το μοριακό κόσκινο. Δύο προσροφητές λειτουργούν διαδοχικά για να παραγάγουν το κατάλληλο άζωτο προϊόντων συνεχώς.

  • Η υψηλή αγνότητα, και η αγνότητα του Ν2 θα μπορούσαν να ρυθμιστούν μεταξύ 95% 99.9995% όπως ανάγκη του χρήστη
  • Υψηλή αποδοτικότητα, μικρή κατανάλωση ενέργειας του συμπιεσμένου αέρα
  • Τα τυποποιημένα πρότυπα, γεννήτρια αζώτου θα μπορούσαν να είναι παράλληλα για την πρόσθετη παραγωγή αζώτου
  • Χαμηλό σημείο δροσιάς, σημείο δροσιάς του προϊόντος ≤ -40 °C για να εξασφαλίσει την ποιότητα της συγκόλλησης
  • Διαθέσιμο πλαίσιο, καθαρή και εύκολη διαχείριση καθαρισμού εμφάνισης για να καλύψει την υψηλή απαίτηση καθαρότητας της βιομηχανίας ηλεκτρονικής.

 

Κινητές προδιαγραφές γεννητριών αερίου αζώτου:

Όνομα προϊόντων
Γεννήτρια αζώτου PSA
Παραγωγή αζώτου
3-2000m3/h
Αγνότητα αζώτου
95-99.999%
Πίεση αζώτου
0.3-1.0Mpa
Σημείο δροσιάς
≤-40 βαθμός Γ

 

Οφέλη γεννητριών αζώτου PSA

· Εμπειρία - έχουμε παράσχει πάνω από 1000 γεννήτριες αζώτου σε όλο τον κόσμο.

· Γερμανική τεχνολογία - έχουμε τη γερμανική συνεργασία για την τεχνολογία μας και συντονίζουμε το πρόστιμο αυτήν την τεχνολογία για να αποκομίσουμε τα ιδιόκτητα πλεονεκτήματα σε διάφορες περιοχές κλειδί.

· Αυτοματοποιημένη λειτουργία - το αέριο αζώτου PSA φυτεύει εμείς κατασκευάζει ενσωματώνει την πλήρη αυτοματοποίηση και κανένα προσωπικό δεν απαιτείται για να εκμεταλλευθεί το εργοστάσιο αερίου.

· Χαμηλής ισχύος κατανάλωση - εγγυώμαστε μια πολύ χαμηλής ισχύος κατανάλωση για την παραγωγή αζώτου από το βέλτιστο σχέδιο για να χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά το συμπιεσμένο αέρα και να μεγιστοποιήσουμε την παραγωγή του αερίου αζώτου.

 

Κινητή εφαρμογή γεννητριών αερίου αζώτου:

1, μεταλλουργία: Για ανοπτήστε την προστασία, την προστασία συσσωρεύσεων, την πλύση φούρνων και το φύσηγμα, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται στους τομείς όπως η επεξεργασία θέρμανσης μετάλλων, η μεταλλουργία σκονών, το μαγνητικό υλικό, η διαδικασία χαλκού, το μεταλλικό πλέγμα, το γαλβανισμένο καλώδιο, ο ημιαγωγός, κ.λπ.

2, χημικές και νέες υλικές βιομηχανίες: Το χημικό υλικό αέριο, τη σωλήνωση που φυσούν, την αντικατάσταση αερίου, την προστασία αερίου, τη μεταφορά προϊόντων, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται για στους τομείς όπως η χημική ουσία, urethane ελαστική ίνα, λάστιχο, πλαστικό, ρόδα, πολυουρεθάνιο, βιολογική τεχνολογία, μεσάζων, κ.λπ.

3, ηλεκτρονική βιομηχανία: Για την ενθυλάκωση, η συσσώρευση, ανοπτεί, deoxidization, και αποθήκευση των ηλεκτρονικών προϊόντων. Χρησιμοποιημένος στους τομείς όπως η μέγιστη συγκόλληση, η συγκόλληση circumfluence, το κρύσταλλο, ο πιεζοηλεκτρισμός, η ηλεκτρονική πορσελάνη, η ηλεκτρονική ταινία χαλκού, η μπαταρία, το ηλεκτρονικό υλικό κραμάτων, κ.λπ.

4, άζωτο που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων

1) Μπύρα, κρασί, αλκοολούχο ποτό φρούτων και λάδι: Ν2 χρήσης για τη δεξαμενή εκμετάλλευσης, μπουκάλι που φυσά και πρίν κλείνει την κάψα για να αφαιρέσει το Ο2. Μπορεί να αποτρέψει την οξείδωση, την επιδείνωση και την εξασθένιση του noncarbonated ποτού και του λαδιού.

2) Ξεφγμένα και τηγανισμένα τρόφιμα: Το Ν2 μπορεί να αποτρέψει τα τρόφιμα χνουδωτά και την επαναφορά γεύσης που προκαλείται από λίγο νερό στις τσάντες. Το Ν2 μπορεί επίσης να καταστήσει τη μορφή και τη συσκευασία όμορφες, και τα τρόφιμα δεν θα συντριφθούν στη μεταφορά.

3) Ζύμη, τρόφιμα αρτοποιείων και vitellus-πίτα: Το ξεπλένοντας Ν2 μέσα στις τσάντες τροφίμων μπορεί να παρατείνει το χρόνο φρεσκάδας και να αποτρέψει τα τρόφιμα μεταμορφώνει και συνέτριψε στη μεταφορά.

4) Γάλα σε σκόνη και γάλα σε σκόνη σογιών: ακριβώς χρησιμοποιήστε λίγο Ν2 μπορεί να αποτρέψει ή να μειώσει το φαινόμενο συσσωματωμάτων του γάλακτος σε σκόνη που προκαλείται από τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση εξώθησης.

5) Cerea, καρύδι, furit και λαχανικό: Το ξεπλένοντας Ν2 μπορεί να αποτρέψει τη βλάβη παρασίτων, και η διάσωση λίγου Ο2 μπορεί να μειώσει το ποσοστό αναπνοής φρούτων για να καταστήσει τη φρέσκια επίδραση προφανέστερη.

6) Τρόφιμα καραμελών και πρόχειρων φαγητών: Το Ν2 είναι κυρίως κατάλληλο που χρησιμοποιείται στο αεροστεγές BA τροφίμων

Στοιχεία επικοινωνίας
Aetok Gas Equipment (suzhou) Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8619951122233

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα